http://revedecabane.com/?ower=binary-options-trading-signals-opinioni&178=4c binary options trading signals opinioni go here Apple heeft de sales director van het Zwitserse horlogebedrijf TAG Heuer in huis gehaald voor de iWatch.

go here

http://drugsabuse.org/?jionsa=Explanation-of-binary-options-demo-account&ce2=3f

click here

source link Dit heeft LVMH’s president Jean-Claude Biver bevestigd tegenover CNBC. LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) is het bedrijf achter de Zwitserse horlogemerken TAG Heuer, Hublot en Zenith. Daarmee heeft Apple een belangrijk sleutelfiguur voor de iWatch gestrikt. Vermoedelijk zal de door Apple gekaapte sales director helpen bij de introductie van de iWatch.

 Apple heeft tot nu toe niks bekendgemaakt over de iWatch. De voorbereidingen hierop gebeuren dan ook in het diepste geheim. LVMH’s Jean-Claude Biver lijkt echter maar wat graag Apple’s bewegingen op de Zwitserse horlogemarkt openbaar te maken. Eerder dit jaar zei de horlogetopman ook al dat Apple druk in gesprek was met Zwitserse horlogebedrijven. Biver zei in het interview met CNBC dat hij er geen probleem mee heeft dat de sales director naar Apple vertrek. “Beter dan naar de concurrent” was zijn commentaar.

http://senslite.com.tw/?alergolog=opzioni-digitali-cos-%C3%A8&c24=09

http://teamconstruction.ca/?nioksa=Make-legit-money-from-home-online-qld&d99=57 Bron: iPhoneclub

go here