navigate here Er is nu dan toch een eind aan de geruchtenstroom gekomen want Google heeft tijdens de conferentie Google I/O officieel bekend gemaakt dat eerst Android Wear smartwatches besteld kunnen worden.

check over here

http://www.maheronline.org/?chepyrne=candice-bergen-dating-history

http://dklokator.pl/?oljade=binÃ�� ’Â�� ’¤re-optionen-100-mindesteinzahlung android-wear1

http://belvederefireisland.com/?komilfo=trading-on-line-tutorial&e0c=62 De eerste 3 horloges met Android Wear zijn nu echt onderweg. De LG G Watch, de Samsung Gear Live en de Motorola Moto 360.

here

http://jonmcculloch.com/?svil=corso-di-azioni-binarie&f57=e2 corso di azioni binarie De LG G Watch heeft, zoals verwacht, een 400 mAh batterij. Daarmee gaat het vermoedelijk zo’n 36 uur mee in stand by-stand. Het horloge beschikt over een Snapdragon 400 processor en 1,65 inch-scherm dat altijd aanstaat, ook in stand by-stand. go to link De G Watch is 37,9 millimeter bij 46,5 millimeter groot en een krappe centimeter dik. De smartwatch is beschikbaar in het zwart en het wit.

binaire opties analyse

http://irinakirilenko.com/?deribaska=traderxp-erfahrungen&7f5=53 Rond en vierkant

click

http://moragbrand.com/?ljap=cambi-forex-tempo-reale&ecd=54 De ronde Moto 360 is pas later in de zomer beschikbaar. Wanneer de horloges van LG en Samsung geleverd worden, is niet bekend. Volgens geruchten is dat al begin juli. Android Wear-horloges worden gekoppeld met een smartphone en kunnen een verlengstuk van apps op de telefoon tonen of zelf apps draaien. De smartwatches komen in ronde en vierkante ontwerpen en worden vooral bestuurd via spraakbesturing.

ikili opsiyon tuzağı

http://www.omod.no/?demobilizaciya=bin%C3%A4re-optionen-anleitung&20e=82 Bron: Nu.nl

browse this site